15. elokuuta 2010

Viljapeltokuviot


Viimeaikoina on tullut viljapeltokuvioita lähes päivittäin tai ainakin useampi kuvio viikossa.Yleisimmin niitä on esiintynyt juuri Wiltshiren alueella. Varmaankaan tavalliset matti meikäläiset eivät ymmärrä niiden sanomaa, mutta niihin on viesti sisällytetty ja näiden viestien vastaukset löytyvät Zetoilta jotka haluavat viestiä niillä tämänhetkisiä ja tulevia tapahtumia jotka ovat sidoksissa planeetta X:n mukana tuomiin tapahtumiin maapallolla sekä erilaisiin vaikutuksiin myös lähi planeetoillamme. Zetojen sanoman perusteella planeetta X:n vaikutus on yhä voimakkaampi ja on nyt ottanut otteensa maapallon magneettikentästä. Tulevat tapahtumat tulevat olemaan planeetta X:n aiheuttamaa ravistelua. Odotettavissa onkin yhä pahempia ja kummallisempia sääilmiöitä, ongelmia ja katastrofeja maailmanlaajuisesti.

Huomionarvoiset havainnot planeetta X:n läheisyydestä tulevat olemaan taivaalla näkyvä
toinen Aurinko. Itse en ole vielä onnistunut näkemään sitä, mutta ulkomailta kantautuu useitakin havaintoja, kuvia ja videoita aiheesta, toki on oltava varovainen koska joukossa on myös huijausta melkoisesti, mutta osa on varmasti aitoa matskua. Silloin kun sen näkee jo Suomessa ja vielä paljain silmin ilman apuvälineitä niin silloin viimeistään on jo aika alkaa miettiä selviytymiskeinoja tulevasta napasiirtymästä.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Viljapeltokuviot ovat avaimia.
Kun kuvio tehdään, siinä on tieto ja sen jälkeen tapahtuu sen kuvion avaaman tiedon perusteella jokin lukossa ollut tapahtuma.